20

Turista č. 4/2019

Časopis Turista č. 4/2019 byl v týdnu od 1. dubna distribuován do široké prodejní sítě PNS a také rozeslán na adresy svých předplatitelů.

Tématem tohoto čísla je oblast Milešovského středohoří. Na dvanácti stranách jsou představeny nejvýznamnější dominanty tohoto krásného koutu Čech – Milešovka, Lovoš, Hazmburk, Košťálov a Ostrý.

K zajímavým pozvánkám na výlet patří článek o Horní Plané u Lipna nebo příspěvek o Hrusicích a kraji Josefa Lady s názvem Po stopách kocoura Mikeše. Zcela jistě vás zaujmou i články o Smrku, nejvyšším vrcholu české části Jizerských hor, o přírodním parku Sovinecko v Nízkém Jeseníku nebo o Janu Karafiátovi (s názvem Český Andersen a jeho Broučci“)V rozhovoru je představena Agentura Dobrý den z Pelhřimova, seriál Poutní místa uvádí jihomoravské Hluboké Mašůvky a určitě neodoláte ani pozvání k návštěvě Borské skalky, která se vypíná nad Novým Borem. Partnerem časopisu a rubriky Vybavení pro turistiku je firma Rock Point, jeden z našich největších prodejců outdoorového vybavení. Pro soutěživé čtenáře dodala firma Rock Point tři soupravy Care Kit Oboz a láhev Nalgone Rock Point.

 

Mohlo by se Vám líbit